JULA VARER HELT TIL PÅSKE! JULEKAKE FRI FOR SUKKER, MELK OG GLUTEN !

"Jula varer helt til påske "sier vi. Da kan jeg jo bruke opp litt rosinesker, og halve esker med mel. Aldri bakt julekake før, men etter at jeg fikk den nye forma til jul, er det reint moro😜

Veldig enkel oppskrift som jeg mekka sjøl. Mangler sukat da, for det hadde jeg ikke. Og her tager man hva man haver!

Ingredienser:

2 dl fingervarmt vann

1/2 pk fersk gjær

1 egg.

Blandes.

2 ss olje

3 ss agavesirup

300 g glutenfri Fin Mix

1 ts kardemomme

Rosiner.

Deigen blir " limaktig" og alt røres i bollen.

Dekk til med plast og la heve ca 1/2 time.

Stek på 200 grader i ca 50 minutter. Ta den ut av forma med bunnen opp og stek videre i ca 10 minutter.

Avkjøl på rist .

Nyt med litt melkefritt smør. Så gøtt atte😋😉

VELBEKOMME🍰

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg