KREMET FISKESUPPE FRI FOR MELK OG GLUTEN!

Igjen brukes LEFTOVERS fra grønnsaksboksen .

Denne gang i kremet fiskesuppe.

Ingredienser:

400 g fisk fra Rema

2 gulrøtter

1/2 brokkoli

1/2 løk

noen bunter blomkål

6-7 sukkerter

7 dl glutenfri grønnsaksbuljong (2 ss buljong)

3 dl havrefløte iMat

2 ss jyttemel

Salt og pepper

Sitronsaft

Kok opp buljongen i en kjele. Kutt grønnsakene i biter, la de koke 3-5 minutter.

Lag jevning av fløten og melet. Hell jevningen i suppa mens du rører hele tiden. La det småkoke i ca 5 minutter.

Del fiskefileten i passe store biter. Senk temperaturen og la det trekke i ca 5-7 minutter til. Smak til med salt og pepper.

Litt glutenfritt flatbrød må til. Det er kjøpt på Spar.

Det er så greit å få brukt opp grønnsaker. Det var bare å kjøpe litt fiskefilet , så var middagen i boks denne gangen også.

VELBEKOMME 🙏🐟

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg