Igjen brukes LEFTOVERS fra grønnsaksboksen .
Denne gang i kremet fiskesuppe.
Ingredienser:
400 g fisk fra Rema
2 gulrøtter
1/2 brokkoli
1/2 løk
noen bunter blomkål
6-7 sukkerter
7 dl glutenfri grønnsaksbuljong (2 ss buljong)
3 dl havrefløte iMat
2 ss jyttemel
Salt og pepper
Sitronsaft
Kok opp buljongen i en kjele. Kutt grønnsakene i biter, la de koke 3-5 minutter.
Lag jevning av fløten og melet. Hell jevningen i suppa mens du rører hele tiden. La det småkoke i ca 5 minutter.
Del fiskefileten i passe store biter. Senk temperaturen og la det trekke i ca 5-7 minutter til. Smak til med salt og pepper.
Litt glutenfritt flatbrød må til. Det er kjøpt på Spar.
Det er så greit å få brukt opp grønnsaker. Det var bare å kjøpe litt fiskefilet , så var middagen i boks denne gangen også.
VELBEKOMME 🙏🐟
Så godt det så ut! 🙂
elisebr: Veldig godt og enkelt å lage:-)
Ser kjempe godt ut! 🙂
Victoria Larsen: Ble veldig godt ja:-) Og så får man brukt opp “rester” av grønnsaker.