SQUASH-KAKE, FRI FOR MELK OG GLUTEN!

Hva med noe godt til kaffen denne helga?

"Bakemester Harepus" 😜måtte prøve noe nytt.

Denne gang ble det squashkake med ananas , lime og kremost.

Ingredienser:

Sett ovnen på 180 grader.

Kake:

3 egg

2.5 dl sukker

1.5 dl rapsolje

300 g glutenfri Fin Mix

1 ts vaniljesukker

2 ts kanel

1 ts bakepulver

1 stor Squash

1 boks hakket ananas i biter.

Riv squash med skallet på med en grov rasp.

Pisk sammen egg, sukker .Bland i mel, kanel , olje, vaniljesukker og bakepulver.Bland inn revet squash og ananasbitene med en slikkepott .

Bruk en kakeform som er 24 cm.

Stek kaken midt i ovnen i ca 50-55 minutter. Bruk kakepinne for å sjekke om kaken er ferdig.

Avkjøl før du tar på glasur.

Glasur:

250 g påMackan kremost( eller annen melkefri kremost)

200 g melis

1 ss limesaft. ( smak til etter eget ønske)

Anbefaler å tilsette 100 g myk melkefri margarin for å få en fyldigere kremost.

Bland kremost og melis til den er fri for klumper. Smak til med limesaft. Smør på den avkjølte kaken.

Pynt med limeskive .

Spennende med noe nytt🙏🎂

God vart' n å😎

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg