Hva med noe godt til kaffen denne helga?
"Bakemester Harepus" 😜måtte prøve noe nytt.
Denne gang ble det squashkake med ananas , lime og kremost.
Ingredienser:
Sett ovnen på 180 grader.
Kake:
3 egg
2.5 dl sukker
1.5 dl rapsolje
300 g glutenfri Fin Mix
1 ts vaniljesukker
2 ts kanel
1 ts bakepulver
1 stor Squash
1 boks hakket ananas i biter.
Riv squash med skallet på med en grov rasp.
Pisk sammen egg, sukker .Bland i mel, kanel , olje, vaniljesukker og bakepulver.Bland inn revet squash og ananasbitene med en slikkepott .
Bruk en kakeform som er 24 cm.
Stek kaken midt i ovnen i ca 50-55 minutter. Bruk kakepinne for å sjekke om kaken er ferdig.
Avkjøl før du tar på glasur.
Glasur:
250 g påMackan kremost( eller annen melkefri kremost)
200 g melis
1 ss limesaft. ( smak til etter eget ønske)
Anbefaler å tilsette 100 g myk melkefri margarin for å få en fyldigere kremost.
Bland kremost og melis til den er fri for klumper. Smak til med limesaft. Smør på den avkjølte kaken.
Pynt med limeskive .
Spennende med noe nytt🙏🎂
God vart' n å😎
VELBEKOMME 🙏
Hørtes spennende ut! Må nok lagre oppskriften og prøve den 😀 Ha en super dag og helg!
Maiken Elise: En super dag og helg til deg også:-)