Alltid godt med litt dessert etter middag!
Denne gang yoghurt panna cotta
Enkel dessert å lage👍
Ingredienser:
3 plater gelatin
1 boks soyayoghurt naturell
2 ss melis
1 ts vaniljesukker
1/2 pose frosne bær
Litt bær til pynt.
Mos de frosne bærene med stavmikser.
Visp sammen yoghurt, melis og vaniljesukker og rør inn de knuste frosne bærene.
Legg gelatin i bløt, kaldt vann i ca 2 minutter.
Klem ut vannet av gelatin og smelt i en kasserolle på svak varme.
Rør inn litt og litt av yoghurtblandingen i den smeltede gelatinen. La blandingen varmes opp, slik at all gelatin smelter.
Hell blandingen i små glass og la de stå i kjøleskapet i minst 4 timer før servering.
Bruk de bærene du ønsker, her ble det jordbær i pannacotta og bringebær til pynt.
VELBEKOMME🍧🙏
2 kommentarer
Så god den så ut! 🙂
elisebr: Frisk og god, ble den:-)