MELKEFRI YOGHURT-PANNACOTTA!

Alltid godt med litt dessert etter middag!

Denne gang yoghurt panna cotta

Enkel dessert å lage👍

Ingredienser:

3 plater gelatin

1 boks soyayoghurt naturell

2 ss melis

1 ts vaniljesukker

1/2 pose frosne bær

Litt bær til pynt.

Mos de frosne bærene med stavmikser.

Visp sammen yoghurt, melis og vaniljesukker og rør inn de knuste frosne bærene.

Legg gelatin i bløt, kaldt vann i ca 2 minutter.

Klem ut vannet av gelatin og smelt i en kasserolle på svak varme.

Rør inn litt og litt av yoghurtblandingen i den smeltede gelatinen. La blandingen varmes opp, slik at all gelatin smelter.

Hell blandingen i små glass og la de stå i kjøleskapet i minst 4 timer før servering.

Bruk de bærene du ønsker, her ble det jordbær i pannacotta og bringebær til pynt.

VELBEKOMME🍧🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg