FISK MED CORNFLAKES!

Her har jeg stjålet oppskrift fra Vikersund kurbad. Enkelt å panere. Denne gang med glutenfri cornflakes . Nå tenker du nok hvorfor glutenfri? Det er fordi cornflakes kan inneholde malt ( som er laget på korn) For å være på den sikre side velger jeg da glutenfri.

Ingredienser :

1-2 dl glutenfri cornflakes

Olje

Krydder ( som du kan velge selv)

Her ble det salt , frisk timian og tørket timian.

Knus cornflakes i pose.

Tilsett frisk og tørket timian.

Tøm det i en bolle og tilsett 2 ss nøytral olje( raps)

Legg fisken i langpanne med bakepapir, fordel paneringen over fisken.

200 grader midt i ovnen, varmluft.

La stå i ca 20 minutter, kommer helt an på ovnen din.

Rosmarinbakte poteter til. Kutt bare potetene i båter, strø over havsalt , rosmarin , olje og legg på en kvast frisk timian.

Med en enkel salat, rosmarinpoteter og mango i biter, fikk jeg tommel👍

Den blir nok introdusert flere ganger her i heimen🐟

God helg🐟😁

VELBEKOMME🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg