FISK MED CORNFLAKES!

Her har jeg stjålet oppskrift fra Vikersund kurbad. Enkelt å panere. Denne gang med glutenfri cornflakes . Nå tenker du nok hvorfor glutenfri? Det er fordi cornflakes kan inneholde malt ( som er laget på korn) For å være på den sikre side velger jeg da glutenfri.

Ingredienser :

1-2 dl glutenfri cornflakes

Olje

Krydder ( som du kan velge selv)

Her ble det salt , frisk timian og tørket timian.

Knus cornflakes i pose.

Tilsett frisk og tørket timian.

Tøm det i en bolle og tilsett 2 ss nøytral olje( raps)

Legg fisken i langpanne med bakepapir, fordel paneringen over fisken.

200 grader midt i ovnen, varmluft.

La stå i ca 20 minutter, kommer helt an på ovnen din.

Rosmarinbakte poteter til. Kutt bare potetene i båter, strø over havsalt , rosmarin , olje og legg på en kvast frisk timian.

Med en enkel salat, rosmarinpoteter og mango i biter, fikk jeg tommel👍

Den blir nok introdusert flere ganger her i heimen🐟

God helg🐟😁

VELBEKOMME🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg