TIKKA MASALA MED GLUTENFRI LOFF!

Hva med en enkel Tikka masala til fredagskos?

Bruker som regel hjemmelaget Nan- brød ved siden av. Men det tar litt tid. Så denne gang ble det loff bakt i min nye bakeform.

Kjøp ferdige glass med Tikka masala. Fri for melk og gluten.

Disse er kjøpt på Spar.

Bruk kyllingfilet ,ca 900 g til 4 personer

Kutt kyllingen i biter , stek i panna, gjerne med litt krydder.

Varm de to glassene med Tikka masala i kjele , ha i de stekte kyllingbitene.

Ingredienser til loff:

3 dl lunkent vann

1/2 fersk gjær

1 egg

3 ss olje

1 ss akasie honning

250 g Fin Mix

Litt salt

Stekes på 220 grader i ca 45-50 minutter.

Deretter tar du den ut av formen, snur den opp/ ned , steker så videre i ca 10 minutter.

Avkjøl før du skjærer i brødet.

Mett og god vart " magapåsan " denne gang også😋

Med ris og den salaten du ønsker, blir det et komplett måltid.

God helg🌸

VELBEKOMME 🙏

4 kommentarer

Siste innlegg