Hva med en enkel Tikka masala til fredagskos?
Bruker som regel hjemmelaget Nan- brød ved siden av. Men det tar litt tid. Så denne gang ble det loff bakt i min nye bakeform.
Kjøp ferdige glass med Tikka masala. Fri for melk og gluten.
Disse er kjøpt på Spar.
Bruk kyllingfilet ,ca 900 g til 4 personer
Kutt kyllingen i biter , stek i panna, gjerne med litt krydder.
Varm de to glassene med Tikka masala i kjele , ha i de stekte kyllingbitene.
Ingredienser til loff:
3 dl lunkent vann
1/2 fersk gjær
1 egg
3 ss olje
1 ss akasie honning
250 g Fin Mix
Litt salt
Stekes på 220 grader i ca 45-50 minutter.
Deretter tar du den ut av formen, snur den opp/ ned , steker så videre i ca 10 minutter.
Avkjøl før du skjærer i brødet.
Mett og god vart " magapåsan " denne gang også😋
Med ris og den salaten du ønsker, blir det et komplett måltid.
God helg🌸
VELBEKOMME 🙏
Ser jo kjempe godt ut! .-D
Tikka masala er så godt 🙂
Victoria Larsen: Veeeeldig godt;-)
Iselin Renée: Det synes vi også:-P