Vafler smaker alltid godt.
Om du får besøk ,og ikke vet hva du skal servere til en allergiker med melk og gluten, hva da med noe så enkelt som vafler?
Ingredienser:
2 egg
300 g Fin Mix
6 -6 1/2 dl havremelk
1 ss agavesirup
1 ts vaniljesukker
1 ss bakepulver
2 ss olje
Sett røra i kjøleskap. Tilsett evt mer havremelk om du synes røra blir for tykk, etter den har svellet i kjøleskapet.
Hjemmelaget bringebærsyltetøy og hjemmelaget jordbærsyltetøy , og selvfølgelig melkefri Rømme , Sour supreme👍
Dette ble ca 10 plater. Jeg lager de litt tykke.
Ønsker dere en fin fin dag💫
VELBEKOMME 🙏😋
4 kommentarer
Ser utrolig godt ut!
Camilla: De blir veldig saftig og gode:-D
Ser du bruker mye havreprodukter, også de som ikke er glutenfrie. Tåler dere dem godt? Jeg blir skikkelig dårlig av de som ikke er glutenfrie nemlig. Tenker på melk, på mackan mm.
Kathrine: Her går det bra 🙂 Havre er naturlig fritt for gluten, men den må være dyrket i jord som har vært fri for annet korn i rundt 5 år. Derfor finnes glutenfri havre. Så for en med cøliaki er det tryggest med heeelt glutenfritt. Her har vi non- cøliakisk glutensensitiva, og da bruker vi havreproduktene. Vi synes mat, kaker osv smaker bedre , og inneholder mindre sukker enn f.eks rismelk.