VAFLER , FRI FOR MELK OG GLUTEN!

Vafler smaker alltid godt.

Om du får besøk ,og ikke vet hva du skal servere til en allergiker med melk og gluten, hva da med noe så enkelt som vafler?

Ingredienser:

2 egg

300 g Fin Mix

6 -6 1/2 dl havremelk

1 ss agavesirup

1 ts vaniljesukker

1 ss bakepulver

2 ss olje

Sett røra i kjøleskap. Tilsett evt mer havremelk om du synes røra blir for tykk, etter den har svellet i kjøleskapet.

Hjemmelaget bringebærsyltetøy og hjemmelaget jordbærsyltetøy , og selvfølgelig melkefri Rømme , Sour supreme👍

Dette ble ca 10 plater. Jeg lager de litt tykke.

Ønsker dere en fin fin dag💫

VELBEKOMME 🙏😋

4 kommentarer
    1. Ser du bruker mye havreprodukter, også de som ikke er glutenfrie. Tåler dere dem godt? Jeg blir skikkelig dårlig av de som ikke er glutenfrie nemlig. Tenker på melk, på mackan mm.

    2. Kathrine: Her går det bra 🙂 Havre er naturlig fritt for gluten, men den må være dyrket i jord som har vært fri for annet korn i rundt 5 år. Derfor finnes glutenfri havre. Så for en med cøliaki er det tryggest med heeelt glutenfritt. Her har vi non- cøliakisk glutensensitiva, og da bruker vi havreproduktene. Vi synes mat, kaker osv smaker bedre , og inneholder mindre sukker enn f.eks rismelk.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg