ELAINE’S KÖTTFÄRSPAJ!

Er så heldig å ha så mange fine venninner , og da blir det jo noen lunsjtreff innimellom 🙏Love it❤

Hos Elaine fikk vi servert blant annet en kjøttdeigspai. Nyydelig😋 Da måtte jeg jo prøve den ut her i heimen også.

Ingredienser:

400 g karbonadedeig

1.5 dl i Matfløte

3 egg

1 løk

1 fedd hvitløk

Balsam Vinäger

Heinz Tomat ketchup

Melkefri mozzarella ost

Salt og pepper

Fyll:

Stek karbonadedeig , hakk opp løk og hvitløk og fres sammen med karbonadedeigen. Bland i ketchup og vinäger. Lag eggestand av eggene og fløten.

Tilsett salt og pepper.

Her ble det gluten og melkefri pai som stekes i paiform . Stek ca 10 minutter, før du tar på fyllet.

Her ble formen delt, så det ble vanlig ost på en del og melkefri på den andre.

Stekes på 200 g varmluft i ca 25-30 minutter. Kommer an på ovnen din.

Med enkel salat, ble det god og rask middag denne gang også👍😋

Håper det vil smake🙏

VELBEKOMME 🥘

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg