I dag feirer jeg 1 års jubileum med bloggen 🎉🎈At det skulle bli slik responsen, hadde jeg ikke drømt om. Glad for hver en melding, og kommentar. Glad for at oppskrifter og tips er blitt benyttet. Så jeg Håper noen har fått en lettere hverdag med tanke på allergier .
Og At ingenting er umulig , bare man vet hva man kan bruke.
Denne gang er det Elise sin fortjeneste , at dere får oppskrift på enkle cookies . Hun lagde sjokolade-cookies uten melk og gluten.
Ingredienser:
10-15 kaker
5 dl Semper Fin Mix
2.5 dl romtemperert melkefritt smør
2.5 dl (totalt) av sukker og brunt sukker(50/50)
2 romtempererte egg
1 ts vaniljesukker
1 ts natron
1 ts salt
100 g Odense melkefri sjokolade ( hakkes i små biter)
Bland sammen smør og sukker, tilsett egg og vaniljesukker .
Bland til du har en jevn blanding.
Bland sammen mel , natron og salt i en annen bolle. Hell melblandingen, litt om gangen, oppi smørblandingen .
Kutt sjokoladen i biter.
Rør i sjokoladebitene sakte inn med sleiv.
Legg 1 toppet teskje på bakepapir / plate.
Stek kjeksen i 10-12 minutter på 160 grader.
Avkjøl på stekeplaten 3-4 minutter før du legger de på rist.
Gode vart' dem😋
Ønsker dere en fin uke.
VELBEKOMME 🙏
De så veldig gode ut 🙂
Iselin Renée: Smakte veldig godt også:-P
Disse var veldig like mine knallgode kjeks! Vil nesten tro du har funnet litt inspirasjon hos meg 😍 så artig!
Kathrine: Minstejenta som lagde disse gode kjeksene , så hvor hun har hentet inspirasjon, vet jeg faktisk ikke . Men gode oppskrifter kan ikke deles for mye:-D