GLUTEN OG MELKEFRIE KNEKKEBRØD!

Fant en gluten og melkefri "ferdigpose" med knekkebrød -blanding i Sverige sist vi var der. Tilsatte bare vann og rapsolje.

Ingredienser :

Bland i 4 dl vann og 2 ss rapsolje.

Kjevle ut på 2 brett med bakepapir .

Strø over maldonsalt .

Brukte pizzahjul til å dele opp i små knekkebrød -størrelser.

Stek på 150 grader, varmluft i 50-55 minutter.

Ble sprøe og gode😋

VELBEKOMME🙏

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg