Her kommer oppskrift på kalkun-suppe, like god til hverdags som til fest.
Ingredienser :
1 løk
1 hvitløksfedd, finhakkes
1/2 rød søtpaprika
1ss fersk ingefær, revet
3 gulrøtter, revet
1 eple, revet
2 ts karri
1 ts chilipepper
2 ts koriander
9 dl glutenfri grønnsaksbuljong (2 ss buljong pulver)
2.5 dl kokosmelk
4 kalkunfileter, stekes i biter.
Stek med melkefritt flytende smør.
Fres løk til den er blank og myk. Ha i hvitløk, paprika, og ingefær. La det surre noen minutter på svak varme. Tilsett gulrøtter, epler og karri, la det surre noen minutter.
Tilsett grønnsaksbuljong- kraften. Kok opp og la det småkoke i 10-15 minutter
Tilsett til slutt kalkunbitene , koriander og kokosmelken . Gi det et lett oppkok.
Server med et godt brød . Her ble det hjemmebakt grovt brød og selvfølgelig Berit Nordstrand sitt rapskokossmør.
VELBEKOMME🙏🍲
Så godt det så ut! 🙂
elisebr: Den ble veldig god:-P