KALKUN-SUPPE, FRI FOR MELK OG GLUTEN!

Her kommer oppskrift på kalkun-suppe, like god til hverdags som til fest.

Ingredienser :

1 løk

1 hvitløksfedd, finhakkes

1/2 rød søtpaprika

1ss fersk ingefær, revet

3 gulrøtter, revet

1 eple, revet

2 ts karri

1 ts chilipepper

2 ts koriander

9 dl glutenfri grønnsaksbuljong (2 ss buljong pulver)

2.5 dl kokosmelk

4 kalkunfileter, stekes i biter.

Stek med melkefritt flytende smør.

Fres løk til den er blank og myk. Ha i hvitløk, paprika, og ingefær. La det surre noen minutter på svak varme. Tilsett gulrøtter, epler og karri, la det surre noen minutter.

Tilsett grønnsaksbuljong- kraften. Kok opp og la det småkoke i 10-15 minutter

Tilsett til slutt kalkunbitene , koriander og kokosmelken . Gi det et lett oppkok.

Server med et godt brød . Her ble det hjemmebakt grovt brød og selvfølgelig Berit Nordstrand sitt rapskokossmør.

VELBEKOMME🙏🍲

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg