Som vanlig skal middagen være rask å lage, men smake godt! Denne gang ble det med kyllingkjøttdeig og litt baconbiter.
Ingredienser:
1 pk kyllingkjøttdeig
1 løk
1 fedd hvitløk
1 rød paprika
Litt kuttet bacon i biter( kan fint sløyfes)
2 ts paprikapulver
2 dl glutenfri grønnsaksbuljong (1 ss buljongpulver)
Jevning: 1 ss maisenamel som løses opp i 4 ss vann.
Denne maisstivelsen inneholder ikke melk.
Skjær opp løk, hvitløk og paprika.
Stek bacon og kjøttdeigen. Når det er stekt , bland det sammen med løk/ paprikablandingen. Ha i paprikapulver og buljongen.
La det surre i ca 10 minutter, ha i jevningen.
Server med den risen du ønsker.
La en enkel salat til.
Rask og god middag🍲
VELBEKOMME🙏
4 kommentarer
Det så spennende ut 🙂
Iselin Renée: Ja det ble god og rask middag:-)
Ser godt ut! 😀
Victoria Larsen: Den var god:-P