Pizzasnurrer hadde jeg aldri prøvd meg på, så det måtte testes. Da ble det sjølmekka fyll og deig.
Ingredienser:
DEIG:
Denne deigen komponerte jeg selv.
4,5 dl lunket vann
5 ss olje
1 pk fersk gjær
1 ss fiberhusk
1 egg
200 g jyttemel
600 g Bokhvete / teff
Salt
Bland gjær, olje, egg i det lunkne vannet. Tilsett 1 ss fiberhusk og salt. Rør så inn melet. La stå til heving ca 1 time.
FYLL:
1 pk røkte pølser
1 løk
Revet melkefri ost
Ketchup og sennep
Oregan evt pizzakrydder
Kutt opp pølser og løk.
Jeg tok i litt purre og mais også.
Tilsett ketchup og sennep, + krydder . Rør i sammen.
Legg på alt fyllet som på en pizza .
Kutt i "strimler" med pizzaskjærer.
Sett de på stekebrett.
Jeg la på litt mais også.
Stek på 200 grader, varmluft i 25-30 minutter.
Kommer an på ovnen din.
Det blir 16-20 stk ,alt etter hvor store du lager de.
VELBEKOMME 🙏