Hva med sjokolade-mousse uten egg & melk? Aldri prøvd det før, så det måtte testes ut. Tips fra vegetarbloggen. Takk🙏
Ingredienser:
Lake av 1 boks kikerter
1 ts sitronsaft
3-4 ss melis
100 g melkefri sjokolade.
Dette synes jeg var interessant . Isteden for egg, ble det brukt , lake av kikerter. Aldri smakt eller prøvd.
Sil av laken og putt kikertene i fryseren til en annen anledning. Pisk laken godt, når det begynner å skumme tilsett 1 ts sitronsaft og 3-4 ss melis. Pisket i minst 10 minutter.
Jammen meg ble det stiv " marengs", uten egg.
Smeltet sjokoladen på SVAK VARME i en kjele, eller du kan smelte den i vannbad.
Avkjøl sjokoladen så den er kald, ellers blir moussen kornete når du tar den i den kalde marengsen. Vend den forsiktig inn i marengsen.
Det ble minsanten sjokolade-mousse uten melk og egg🐣🍫
Nå kan jeg servere det til de med egg-allergi også.👏Takk til vegetarbloggen for tips👍
Da sier vi…
VELBEKOMME 🙏🍨
Så god den så ut! 🙂
Ser helt nydelig ut! 🙂
elisebr: Må spises med en gang;-P
Victoria Larsen: Må spises med en gang;-P
Så godt 🙂
Iselin Renée: Moro med noe nytt:-)
Hei:) kan denne stå et par timer i kjøleskapet?
Nathalie: Best om du spiser den med en gang. « Faller» nok sammen om den står for lenge.