HVIT FISK MED AINA’S VRI!

Bruk hvilken som helst hvit fisk som du ønsker. Jeg brukte store torskefileter. Lagde sjølmekka saus, rester av poteter og gulrøtter + min enkle pesto.

Ingredienser:

Kok opp potetene og gulrøttene .

Lag stappe med stavmikser og melkefritt smør. Smak til med salt & pepper.

SAUS:

2 ss kuttet løk

Olje til steking

2 dl glutenfri grønnsaksbuljong ( 1 ss buljong)

0.5 dl melkefri Visp

1 ts maizenna( røres i litt vann)

1 ss gressløk

2 ss finkuttet paprika.

Stek løken blank og gyllen i en kjele med olje. Tilsett paprika, vannet med buljong, og gressløk. Rør inn kremen. Ved oppkok, tilsett maizenna utrørt i vann. Dette for å få en fyldigere saus.

LETTVINT PESTO:

Bruk en plante basilikum , 1/2 pose pinjekjerner, olje , og salt. Røres med stavmikser.

Kjapt å lage.

Jammen smakte 😋Borte ble det.

Serverte grønne asparges ved siden av👍

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg