NØTTESTANG!

Prøvde meg på nok en gluten og melkefri kringle. Lett å " smelle " i sammen.

Ingredienser:

2.5 dl soyamelk

50 g melkefritt smør

25 g fersk gjær

1/2 ts salt

1/2 dl sukker

1 ts kardemomme

6 dl Semper Fin Mix

1. Smelt smør.

2. Tilsett soyamelk.

La blandingen bli fingervarm før du har i gjær.

3. Bland de tørre ingrediensene i sammen.

Hell melblandingen , litt og litt i væsken.

Elt sammen , dekk til med kjøkkenhåndkle, sett til heving i ca 30 minutter

Kjevl ut deigen til en lang leiv.

Smør på First Price nøttepålegg.

Denne er melkefri.

Rull sammen som en rullekake. Klipp i kringla, sett videre til heving i 20. Pensle på egg.

Settes nederst i ovnen på 200 grader. Stekes i ca 25-30 minutter.

Enkel å bake , god på smak👍

HA EN FORSATT FIN SØNDAG!🙏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg