BOUNTY-KONFEKT, UTEN EGG, MELK & GLUTEN!

Litt små-godt er aldri å forakte😋

Var så heldig å få oppskrift fra min Vikersund – venn🙏

For meg som elsker kokos , ble dette knall👍

Ingredienser:

250 g kokosmasse

400 g kokosmelk ( holder med 1 boks)

100 g melis

250 g melkefri sjokolade( Odense med 70 % kakao)

50 g Delfiafett (resten puttet jeg i fryseren til en senere anledning )

1. Bland kokos og melis i en bolle. Rør opp kokosmelken så den blir jevn.

2. Bland kokosmassen i kokosmelka til en jevn blanding.

3. Fordel massen i en form dekket med folie. Trykk godt ned. Få en rett overflate. Sett formen i fryseren i ca 1 time.

4. Smelt sjokoladen over vannbad eller i kjele på svak varme. Tilsett delfiafettet. Smelt sammen.

Ta ut formen etter 1 time.

5. Skjær opp kokosmassen etter at den har stått i fryseren.

6. Dypp kokosbitene i sjokoladen med en gaffel.

La bitene renne godt av seg før du setter de på en rist med bakepapir under.

7. Pynt med litt tørket kokos før sjokoladen stivner.

Oppbevar konfekten kaldt i en lufttett boks. Du kan fint fryse de ned også.

Gøtt vart det!

KOS DEG MED NOE GODT TIL KAFFEN☕🍫

VELBEKOMME🙏

4 kommentarer

Siste innlegg