HVIT FISK MED MANDELPOTETPURÉ !

Fisk er noe " vegetaren" i huset spiser. Da må mor ut på markedet for å finne nye tilsetninger . Denne gang ble det mandelpotetpuré , rødvinssjy, og aspargesbønner.

Ingredienser:

4 personer:

Mandelpotetpuré :

1 kg poteter

2 fedd hvitløk

1 ss melkefritt smør

1 dl havremelk

Salt og pepper.

1. Skrell potetene og kok de møre, sammen med de 2 hvitløksfeddene. Hell av vannet, fjern hvitløken. Rør inn smør og melk. Smak til med salt og pepper .

En grunn til å åpne en vinflaske, er å benytte litt i sjyen .

2 sjalottløk

1 dl rødvin

2 dl glutenfri grønnsaksbuljong ( 1 ss buljong)

Evt salt og pepper.

Tilbehør:

300 g aspargesbønner.

Rens og kok i lettsaltet vann i ca 3-4 minutter.

Det ble en torskeside, fra Rema.

Strø over salt og sitronpepper, noen kvaster frisk timian. Rett i ovn på 200 grader , 20-25 minutter.

Bruk gjerne en skål pga sjysausen.

Det smakte visst godt, for er ble kun bønner igjen👍

VELBEKOMME 🙏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg