Fisk er noe " vegetaren" i huset spiser. Da må mor ut på markedet for å finne nye tilsetninger . Denne gang ble det mandelpotetpuré , rødvinssjy, og aspargesbønner.
Ingredienser:
4 personer:
Mandelpotetpuré :
1 kg poteter
2 fedd hvitløk
1 ss melkefritt smør
1 dl havremelk
Salt og pepper.
1. Skrell potetene og kok de møre, sammen med de 2 hvitløksfeddene. Hell av vannet, fjern hvitløken. Rør inn smør og melk. Smak til med salt og pepper .
En grunn til å åpne en vinflaske, er å benytte litt i sjyen .
2 sjalottløk
1 dl rødvin
2 dl glutenfri grønnsaksbuljong ( 1 ss buljong)
Evt salt og pepper.
Tilbehør:
300 g aspargesbønner.
Rens og kok i lettsaltet vann i ca 3-4 minutter.
Det ble en torskeside, fra Rema.
Strø over salt og sitronpepper, noen kvaster frisk timian. Rett i ovn på 200 grader , 20-25 minutter.
Bruk gjerne en skål pga sjysausen.
Det smakte visst godt, for er ble kun bønner igjen👍
VELBEKOMME 🙏