HVIT FISK MED MANDELPOTETPURÉ !

Fisk er noe " vegetaren" i huset spiser. Da må mor ut på markedet for å finne nye tilsetninger . Denne gang ble det mandelpotetpuré , rødvinssjy, og aspargesbønner.

Ingredienser:

4 personer:

Mandelpotetpuré :

1 kg poteter

2 fedd hvitløk

1 ss melkefritt smør

1 dl havremelk

Salt og pepper.

1. Skrell potetene og kok de møre, sammen med de 2 hvitløksfeddene. Hell av vannet, fjern hvitløken. Rør inn smør og melk. Smak til med salt og pepper .

En grunn til å åpne en vinflaske, er å benytte litt i sjyen .

2 sjalottløk

1 dl rødvin

2 dl glutenfri grønnsaksbuljong ( 1 ss buljong)

Evt salt og pepper.

Tilbehør:

300 g aspargesbønner.

Rens og kok i lettsaltet vann i ca 3-4 minutter.

Det ble en torskeside, fra Rema.

Strø over salt og sitronpepper, noen kvaster frisk timian. Rett i ovn på 200 grader , 20-25 minutter.

Bruk gjerne en skål pga sjysausen.

Det smakte visst godt, for er ble kun bønner igjen👍

VELBEKOMME 🙏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg