Her er grillsesongen godt i gang. Denne gang ble det HÄSSELBAKT potet som tilbehør.
Så enkelt og så godt👌
Ingredienser:
1-2 poteter pr person
Olje
Rosmarin
Maldonsalt
Smør
Sitronpepper
Legg poteten i en tresleiv, skjær nesten igjennom. Triks for ikke å skjære gjennom poteten.
Legg potetene i ildfast form. Pensle potetene med olje. Strø på litt maldonsalt , sitronpepper og klipp over litt frisk timian.
Legg gjerne på en smørklatt.
Sett ovnen på 220 grader. Stek i ca 50 minutter.
20 minutter før de er ferdig, kan du strø over litt reven ost.
Om du ikke tåler melk, kan du strø over revet mozzarella .
Ble slettes ikke verst dette🙌
VELBEKOMME 🙏
2 kommentarer
Dette er det lenge siden jeg har laget, takk for påminnelse 🙂 Så deilig ut
Optimi Amici: Bare hyggelig;-) Smakte godt!