HÄSSELBAKT POTET!

Her er grillsesongen godt i gang. Denne gang ble det HÄSSELBAKT potet som tilbehør.

Så enkelt og så godt👌

Ingredienser:

1-2 poteter pr person

Olje

Rosmarin

Maldonsalt

Smør

Sitronpepper

Legg poteten i en tresleiv, skjær nesten igjennom. Triks for ikke å skjære gjennom poteten.

Legg potetene i ildfast form. Pensle potetene med olje. Strø på litt maldonsalt , sitronpepper og klipp over litt frisk timian.

Legg gjerne på en smørklatt.

Sett ovnen på 220 grader. Stek i ca 50 minutter.

20 minutter før de er ferdig, kan du strø over litt reven ost.

Om du ikke tåler melk, kan du strø over revet mozzarella .

Ble slettes ikke verst dette🙌

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg