GRYTE FOR DEN TYKKE OG DEN SMALE!

Som sagt , har ei valgt mat uten kjøtt her i familien , og da må à mor finne andre løsninger. Uten for mye pes😉Da lagde jeg grunnsuppe og delte opp…. 1 for kjøtt og 1 for vegetar. Så da ble det dette da😜

Her er kjøttet byttet ut med kikerter.

Her med kjøtt.

Felles Ingredienser:

Til 4 personer.

1 løk

2 hakkede hvitløksfedd

1 ss friskrevet ingefær

1 ts sambal oelek( STERK!) fåes i de fleste matvarebutikker

1 boks hakkede tomater

4 dl glutenfri grønnsaksbuljong ( 2 ss buljong)

Salt og pepper

Byttet til kikerter.

Her med karbonadedeig.

1. Hakk løk og hvitløk , surr i melkefritt smør.

2. Kok opp vannet med buljongen. Tilsett løken.

3. Ha i de øvrige ingrediensene , småkok i ca 20 minutter.

Stek karbonadedeigen.

Vegetaren får 1/4 av suppa . Ta den i en annen kjele. Der tilsettes kikertene mot slutten av koketiden .

Vi kjøtthungrige får resten😋

Kok ris eller pasta , server gjerne noe grønt ved siden av.

Alle ble fornøyde og mor ble glad!

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg