Som sagt , har ei valgt mat uten kjøtt her i familien , og da må à mor finne andre løsninger. Uten for mye pes😉Da lagde jeg grunnsuppe og delte opp…. 1 for kjøtt og 1 for vegetar. Så da ble det dette da😜
Her er kjøttet byttet ut med kikerter.
Her med kjøtt.
Felles Ingredienser:
Til 4 personer.
1 løk
2 hakkede hvitløksfedd
1 ss friskrevet ingefær
1 ts sambal oelek( STERK!) fåes i de fleste matvarebutikker
1 boks hakkede tomater
4 dl glutenfri grønnsaksbuljong ( 2 ss buljong)
Salt og pepper
Byttet til kikerter.
Her med karbonadedeig.
1. Hakk løk og hvitløk , surr i melkefritt smør.
2. Kok opp vannet med buljongen. Tilsett løken.
3. Ha i de øvrige ingrediensene , småkok i ca 20 minutter.
Stek karbonadedeigen.
Vegetaren får 1/4 av suppa . Ta den i en annen kjele. Der tilsettes kikertene mot slutten av koketiden .
Vi kjøtthungrige får resten😋
Kok ris eller pasta , server gjerne noe grønt ved siden av.
Alle ble fornøyde og mor ble glad!
VELBEKOMME 🙏
Så godt det så ut! 🙂
elisebr: Gikk ned på høykant:-)))