SJOKOLADEKAKE MED FYLL!

Elise sørget for at vi fikk kake på 17 mai🇳

Vi var invitert til våre gode naboer, og det er alltid spennende om hvordan kaka blir. Spesielt når den bakes for første gang. Det ble tommel opp.👍

Ingredienser:

KAKEBUNN:

150 g melkefritt smør

2 egg

2 dl sukker

1/2 dl kakao

2.5 dl Fin Mix , glutenfritt

1.5 ts bakepulver

1 dl appelsinjuice

1. Smelt smøret.

2. Visp egg og sukker til eggedosis .

3. Sikt kakao , bland med mel og bakepulver .

Tilsett melblandingen , juice og smøret.

Bland det forsiktig inn i eggedosisen.

Hell røra i 22 cm godt smurt kakeform .

Stek midt i ovnen på 175 grader, i ca 30 minutter. Avkjøl.

Del kaka i 2 når den er avkjølt.

Ingredienser til:

Fyll!

4 plater gelatin ( som legges i kaldt vann )

3 ss kakao

3 dl vanilje soya- Youghurt

4 ss melis

1 ts vaniljesukker

3 dl Visp- krem

Rør sammen kakao, Youghurt , melis og vaniljesukker i en bolle. Pisk Visp- kremen stiv. Vend inn 1/3 av kremen inn i Youghurt- blandingen. Klem vannet av gelatin og smelt dem i en kjele på svak varme. Avkjøl før gelatin røres inn i youghurt-kremen.

Sett på kanten rundt , da fyllet blir litt tyntflytende .

La stå kjølig til fyllet har stivnet. Legg på lokket .

Elise pyntet med resten av den piskede kremen .

Pynt med det du ønsker.

Spent på hvordan den ble, men Elise fiksa den biffen å hun👍😋

Ble da litt igjen, så vi får en smaksprøve i dag også🙌

VELBEKOMME 🙏🎂🍒

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg