EMMA’S OREO-KAKE!

Dette innlegget kommer takket være Emma 🙏Hun bakte oreokake uten egg, melk og gluten , til Elise's konfirmasjon 🎂

Ingredienser :

400-450 g gluten og melkefri Oreo – kjeks . Kjøpt på Meny.

100 g smeltet melkefritt smør

1 boks melkefri Cream-ost, naturell

100 g melis

4,5 dl Visp- krem

3 plater gelatin

200 g melkefri kokesjokolade , Odense, kjøpt på Coop

KAKEBUNN:

1. Smelt smøret , avkjøles noe.

2. Knus 350 g Oreo-kjeks

Bland smør og kjeks sammen.

Fordel massen på et fat med springform. Brukte her 22 cm i diameter. Trykk jevnt i kakeformen , sett den i kjøleskapet.

OSTEKREM!

1 boks kremost naturell

100 g melis

2 dl Visp, stivpiskes

Pisk 1 boks Visp . Ha kremost og melis i en bolle. Visp det sammen til en jevn krem. Fordel ostekremen over kakebunn. Sett tilbake i kjøleskapet , minst 30 minutter.

Legg gelatin platene i en bolle med kaldt vann.

Sjokolademousse .

Smelt sjokoladen i vannbad. Avkjøl noe.

2 1/2 Visp – Pisk til krem

Blandes forsiktig.

Klem godt ut vannet fra 3 plater gelatin, smelt forsiktig i en kjele.

Bland den så i sjokoladekremen.

Fordel moussen over ostekremen. Settes kjølig, ta så på topping tilslutt.

Topping:

1 1/2 dl Visp- Pisk til kremfløte

Fordel kremen over sjokolademoussen.

Rett før servering, knuser du litt oreokjeks og strø over toppingen .

Såååå godt å få hjelp, på en stor dag.🙏🎂

VELBEKOMME 👍

5 kommentarer

Siste innlegg