SQUASH-PANNEKAKE!

Når vi andre spiser fleskepannekake måtte jeg finne en erstatter til veggisen. Da ble det squash.

Ingredienser:

Pannekakerøre:

3 egg

4 dl soyamelk

2,5 dl Semper Fin Mix

Salt

Litt gressløk

Pisket alt i en bolle. Fordelte 1/4 del til veggisen.

Ta av skallet på squasen og kutt i langsgående strimler. Legg de på tørkepapir og strø over salt . Dette skal trekke vannet ut av squasen, så det ikke blir overflødig væske i pannekaka.

La de ligge på benken en stund. Da ser du vannet trekkes ut. Tørk vekk det overflødige vannet.

Smør en ildfast form med melkefritt smør, hell i 1/4 av røra. Legg squashen over.

Tilsett litt pepper om du ønsker.

Stek i ca 20-25 minutter på 200 grader. Sjekk med en stekepinne at pannekaka er fast.

Slettes ikke vanskelig.

Med kokte poteter , litt salatblad , tomatskiver og litt smeltet smør ble det middag denne gang også.

Vi som fortsatt spiser kjøtt , ble det med bacon i.

VELBEKOMME 🙏🥘

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg