SQUASH-PANNEKAKE!

Når vi andre spiser fleskepannekake måtte jeg finne en erstatter til veggisen. Da ble det squash.

Ingredienser:

Pannekakerøre:

3 egg

4 dl soyamelk

2,5 dl Semper Fin Mix

Salt

Litt gressløk

Pisket alt i en bolle. Fordelte 1/4 del til veggisen.

Ta av skallet på squasen og kutt i langsgående strimler. Legg de på tørkepapir og strø over salt . Dette skal trekke vannet ut av squasen, så det ikke blir overflødig væske i pannekaka.

La de ligge på benken en stund. Da ser du vannet trekkes ut. Tørk vekk det overflødige vannet.

Smør en ildfast form med melkefritt smør, hell i 1/4 av røra. Legg squashen over.

Tilsett litt pepper om du ønsker.

Stek i ca 20-25 minutter på 200 grader. Sjekk med en stekepinne at pannekaka er fast.

Slettes ikke vanskelig.

Med kokte poteter , litt salatblad , tomatskiver og litt smeltet smør ble det middag denne gang også.

Vi som fortsatt spiser kjøtt , ble det med bacon i.

VELBEKOMME 🙏🥘

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg