RABARBRAKAKE- UTEN EGG, MELK & GLUTEN!

På tide å bruke litt rabarbra vel….. Når man har den voksende i hagen.

Måtte prøve ut en ny variant.

Ingredienser:

3 dl Fin Mix Semper

1.5 dl sukker

1.5 ts bakepulver

75 g melkefritt smør

1.5 dl soyamelk

Rabarbra i biter.

Bland inn det tørre, før du tar i romtemperert smør og soyamelk.

Ikke rør for lenge, bare til det er blandet inn.

Smør kakeformen.

Strø over litt kanel og sukker.

Stek i ovn på 200 grader i 30 minutter.

Med melkefri vaniljesaus, ble det så "gøtt atte"

En veldig enkel kake å mikse sammen.

VELBEKOMME 🙏🍰

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg