SMULDREPAI-FRI FOR MELK OG GLUTEN!

Etter fjorårets innhøsting av epler, hadde jeg forsatt eplebåter i fryseren . De må jo brukes opp før årets epler blir modne. Så da ble det en enkel smuldrepai. Basert på egen mekking.

Ingredienser:

1 pose eplebåter

100 g Jyttemel

75 g rapskokos

100 g brunt sukker

Kanel

Bland alt det tørre.

Rør så inn rapskokossmøret.

Legg eplebåtene i en paiform.

Strø over smuldredeigen og strø over litt kanel.

Stek i ovnen på 190 grader i ca 30 minutter.

Elise smeltet melkefri sjokolade ,og dyppet jordbær i. Satte så jordbærene til avkjøling i kjøleskapet .

Server gjerne med melkefri is til.

Enkel og god dessert ble det da ihvertfall🍓🍫😋

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg