SMULDREPAI-FRI FOR MELK OG GLUTEN!

Etter fjorårets innhøsting av epler, hadde jeg forsatt eplebåter i fryseren . De må jo brukes opp før årets epler blir modne. Så da ble det en enkel smuldrepai. Basert på egen mekking.

Ingredienser:

1 pose eplebåter

100 g Jyttemel

75 g rapskokos

100 g brunt sukker

Kanel

Bland alt det tørre.

Rør så inn rapskokossmøret.

Legg eplebåtene i en paiform.

Strø over smuldredeigen og strø over litt kanel.

Stek i ovnen på 190 grader i ca 30 minutter.

Elise smeltet melkefri sjokolade ,og dyppet jordbær i. Satte så jordbærene til avkjøling i kjøleskapet .

Server gjerne med melkefri is til.

Enkel og god dessert ble det da ihvertfall🍓🍫😋

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg