SMØRDAMPEDE ASPARGES, FISK & POTETSTAPPE!

Enkel og rask middag denne gang også:-) Sol og ferie betyr jo enkel, men god mat.

Ingredienser:

1 pk fisk som jeg steker i ovn.

1 bunt grønn asparges

1 pk med cherrytomater

Litt kuttet løk

2 ss melkefritt smør.

1 pose ferdig potetstappe m gressløk( den er uten melk) som jeg tilsetter soyamelk

Litt salt, sitronpepper og frisk timian fra Hagen.

Smelt 2 ss melkefritt smør i kjele

Tilsett hakket løk , la surre til den blir blank og gyllend. Legg i frisk timian .

Legg så i aspargesen , la surre i 2-3 minutter i kjelen. Husk : knekk nederste del av aspargesen, der den knekker naturlig.

Aspargesen blir blank og fin.

Ferdigposen med potetstappe tilsatt melkefri smør og soyamelk.

Cherrytomatene la jeg i ildfast form og strødde litt salt over. På varmluft 175 grader i ca 25 minutter .

Middag på under 1/2 timen liker vi😎

Det jeg smørkokte aspargesen i , ble "sausen"

VELBEKOMME 🙏

4 kommentarer

Siste innlegg