Enkel og rask middag denne gang også:-) Sol og ferie betyr jo enkel, men god mat.
Ingredienser:
1 pk fisk som jeg steker i ovn.
1 bunt grønn asparges
1 pk med cherrytomater
Litt kuttet løk
2 ss melkefritt smør.
1 pose ferdig potetstappe m gressløk( den er uten melk) som jeg tilsetter soyamelk
Litt salt, sitronpepper og frisk timian fra Hagen.
Smelt 2 ss melkefritt smør i kjele
Tilsett hakket løk , la surre til den blir blank og gyllend. Legg i frisk timian .
Legg så i aspargesen , la surre i 2-3 minutter i kjelen. Husk : knekk nederste del av aspargesen, der den knekker naturlig.
Aspargesen blir blank og fin.
Ferdigposen med potetstappe tilsatt melkefri smør og soyamelk.
Cherrytomatene la jeg i ildfast form og strødde litt salt over. På varmluft 175 grader i ca 25 minutter .
Middag på under 1/2 timen liker vi😎
Det jeg smørkokte aspargesen i , ble "sausen"
VELBEKOMME 🙏
nå fikk jeg lyst på fisk 🙂 jo enklere og raskere, jo bedre 🙂 og en halltime er absolutt innafor 🙂
hverdagslivetivollen: Nemlig:-)
Ser kjempe godt ut 🙂
Victoria Larsen: Ble raskt , enkelt og godt:-)