EMMA’S ITALIENSKE FRITTATA!

Deilig å bli servert middag av gullet mitt, Emma❤ Ingenting er så godt som å sette seg til dekket bord . Denne gang , nok en kjøttfri middag.

Ingredienser:

Til 4 personer:

8 egg

1 pose frisk spinat

1 rødløk

1 hvitløksfedd

1 eske cherrytomater.

Salt og pepper.

2 poser ferdig oppkuttede potetbåter.

Kutt rødløk og hvitløk. Fres det litt i pannen.

Tilsett spinaten.

Kutt tomatene i 2 og legg de over blandingen.

Visp 8 egg, tilsatt salt og pepper. Hell over grønnsakene . La stå på svak varme i ca 15-20 minutter.

Imens steker du potetbåtene i ovnen.

Smakte fortreffelig 😋

Tusen takk for maten, Emma🙏❤

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg