Deilig å bli servert middag av gullet mitt, Emma❤ Ingenting er så godt som å sette seg til dekket bord . Denne gang , nok en kjøttfri middag.
Ingredienser:
Til 4 personer:
8 egg
1 pose frisk spinat
1 rødløk
1 hvitløksfedd
1 eske cherrytomater.
Salt og pepper.
2 poser ferdig oppkuttede potetbåter.
Kutt rødløk og hvitløk. Fres det litt i pannen.
Tilsett spinaten.
Kutt tomatene i 2 og legg de over blandingen.
Visp 8 egg, tilsatt salt og pepper. Hell over grønnsakene . La stå på svak varme i ca 15-20 minutter.
Imens steker du potetbåtene i ovnen.
Smakte fortreffelig 😋
Tusen takk for maten, Emma🙏❤
VELBEKOMME 🙏
2 kommentarer
Ser helt nydelig ut!! 🙂
Victoria Larsen: Det var veldig godt:-) Det beste er når jeg får det servert 😛