DAGENS MIDDAGSTIPS🤓
I disse dager flyttet eldstejenta ut, for å studere. Hva skal jeg lage nå? Hun måtte ha gluten og melkefritt, + pluss at hun valgte å kutte ut kjøtt. Nå trenger jeg egentlig bare lage glutenfritt! Oi … det 15 år siden jeg lagde "vanlig mat" ….klarer jeg det montro🤔
Så dagens middagstips er rett og slett kjapp pølsegrateng.
Ingredienser:
Amerikansk grønnsaksblanding
Litt vårløk
Gluten og melkefri røkte pølser
3 egg
Vann.
Legg alt ildfast form , pisk egg og litt vann. Hell over formen.
Riv over den osten du tåler.
Varmluft 200 grader, ca 30 minutter.
Server med poteter og melkefritt smeltet smør.
Litt oregano over før steking. Denne kan du gjøre klar dagen før , dekk til med folie , og sett i kjøleskap.
VELBEKOMME 🙏
0 kommentarer