Denne gang måtte jeg teste ut litt cookies . Siden jeg hadde peanøttsmør til overs, måtte jeg bruke den på noe. Litt smågodt er aldri dumt. Dette lagde jeg med sukrin , og hjemmelaget vaniljesukker laget på sukrin & vaniljestang .
Ingredienser :
1.5 dl peanøttsmør
1 dl sukrin
1 ts vaniljesukker
2 egg
1 dl glutenfri havregryn
1 ts bakepulver
1 dl hakket sjokolade , melkefri
Bland peanøttsmør , sukrin og vaniljesukker i kjøkkenmaskin / mikser. Bland godt.
Tilsett havregryn, egg og bakepulver.
Grovhakk sjokoladen og vend forsiktig inn.
Settes på et bakepapirkledd stekebrett. Bruk teskje og sett små cookies på brettet.
Stek på 175 grader, midt i ovnen i 8-10 minutter til de er gylne i kantene.
Avkjøl før du forsyner deg😋
VELBEKOMME 🍪OG RIKTIG GOD HELG🙏
2 kommentarer
Så nydelige og gode de så ut! 🙂
elisebr: Eeeelseker ting med peanøtter:-) Godt ble det<3