Dags for å renske kjøleskapet for en kjapp middag . Denne gang med 500 g karbonadedeig, og grønnsaker som er av ukas siste restparti.
Ingredienser :
Jeg kuttet grønnsakene ,og stekte de i melkefritt smør.
Her ble det brukt:
Paprika
Brokkoli
Squash. (legg i på slutten på steketiden)
Vårløk (det grønne)
Grønnkål
Strø over litt maldonsalt under steking.
Stek kjøttdeig ,og hell over 1 boks hakkede tomater.
Tilsett kjøttdeigen litt salt , og jeg knuste litt tørkede urter fra hagen- oregano.
Her ble det glutenfri spagetti, men denne kunne fint gått med kokte poteter eller potetmos.
Da ble ingredienser brukt opp på middag denne gang også.
VELBEKOMME 🙏
4 kommentarer
ser jo skikkelig digg ut med rusk og rask 🙂
hverdagslivetivollen: Mye godt man kan lage på rusk og rask ja:-D
Så nydelig og godt det så ut! 🙂
elisebr: Rusk og rask kan fort bli godt:-P