Hva med et lite måltid , å ta med på tur?
Selvfølgelig gluten og melkefritt . Denne gang bakt av Elise❤
Ingredienser:
2 egg
1.5 dl mandelmelk
2 dl glutenfri havregryn
2 ss solsikkekjerner
2 ss Chiafrø
1 ts bakepulver
1 ts kanel
1 ts vaniljesukker
1/2 ts salt
2 ss lønnesirup
Ca 3-4 ss blåbær
Ca 2-3 ss eplemost.
Bland alt det tørre . Tilsett mandelmelk og lønnesirup.
La røren svelle i ca 10 minutter.
Bruk faste muffinsformer . Elise brukte ildfaste porsjonsskåler, som ble smurt med melkefritt smør.
Legg i litt røre, så eplemost.
Litt blåbær.
Fyll litt mer røre på toppen.
Du kan selvfølgelig erstatte blåbærene og eplemosten med annen frukt eller bær.
Settes midt i ovn på 200 grader.
Stek i ca 20 minutter. Kommer an på ovnen. Sjekk med en kakepinne.
Dette er noe du kan ta med på tur eller bruke som et mellommåltid .
Gode var de.
Takk skal du ha ,Elise ❤
VELBEKOMME🙏