BAKEMESTER HAREPUS-ELISE!

Hva med et lite måltid , å ta med på tur?

Selvfølgelig gluten og melkefritt . Denne gang bakt av Elise❤

Ingredienser:

2 egg

1.5 dl mandelmelk

2 dl glutenfri havregryn

2 ss solsikkekjerner

2 ss Chiafrø

1 ts bakepulver

1 ts kanel

1 ts vaniljesukker

1/2 ts salt

2 ss lønnesirup

Ca 3-4 ss blåbær

Ca 2-3 ss eplemost.

Bland alt det tørre . Tilsett mandelmelk og lønnesirup.

La røren svelle i ca 10 minutter.

Bruk faste muffinsformer . Elise brukte ildfaste porsjonsskåler, som ble smurt med melkefritt smør.

Legg i litt røre, så eplemost.

Litt blåbær.

Fyll litt mer røre på toppen.

Du kan selvfølgelig erstatte blåbærene og eplemosten med annen frukt eller bær.

Settes midt i ovn på 200 grader.

Stek i ca 20 minutter. Kommer an på ovnen. Sjekk med en kakepinne.

Dette er noe du kan ta med på tur eller bruke som et mellommåltid .

Gode var de.

Takk skal du ha ,Elise ❤

VELBEKOMME🙏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg