Nok en middag uten melk og gluten. Ny smak ,nye muligheter. Noe jeg aldri har brukt er ,Green Curry pasta. Det måtte prøves.
Ingredienser:
2 personer:
2 kyllingfilet
Noen gulrotskiver
1/2 Brokkoli
Grønnkål
1 boks vannkastanjer
1/2 Paprika
Noen valnøtter til å strø over retten før servering
Green Curry pasta( kjøpt på Rema)
Kokosmelk( lett)
Stek kyllingen i biter.
Tilsett melkefritt smør eller olje
Kutt grønnsakene .
Wok grønnsakene sammen med kyllingen.
Saus:
1 boks kokosmelk
3-4 ts Green curry paste.
Kok opp kokosmelken.
Tilsett curry pasta. Smak deg frem. Vi brukte 3 ts. Du kan også ta i til litt sukrin eller sukker.
Server med ris eller potetstappe .
VELBEKOMME🙏
6 kommentarer
Så godt ut😄
Ser veldig godt ut! 🙂
julietalivstil: Takk:-) Ble ny og god smak:-)
Victoria Larsen: Ble godt også:-)
Det der er super godt👍😘 bruker mye curry pasta både rød å grønn👍
Charlotte: Prøvd for første gang her i huset og det ble knallgodt:-)