Dette hadde jeg aldri prøvd før , og da måtte jeg jo teste ut det.
Ingredienser:
KAKEBUNN
130g glutenfritt mel
1 klype salt
75 g melkefritt smør
75 g sukrinmelis
2 eggeplommer.
Bland mel og salt i en bolle. Smuldre inn smøret i melet.
Visp sukrin melisen og eggeplommene, bland det inn i melet. La deigen ligge i kjøleskapet ca 1 time.
Dekk en paiform med deigen. Sett den så i fryseren i ca 30 minutter.
Forvarm ovnen til 200 grader. Ta formen ut av fryseren og prikk deigen med gaffel. Dekk formen med folie og stek i 10 minutter. Fjern folien etter 10 minutter og stek videre i 10 minutter. Avkjøl.
Ingredienser:
Kakefyll.
3 egg
50 g sukrin
1 sitron
Rispet sitronskall av 1 sitron
1 dl soya fløte.
Visp egg og sukrin. Visp inn sitronskall og saften fra 1 sitron. Rør inn fløten.
Hell røren over den avkjølte terten.
Stek på 200 grader i ca 20- 25 minutter. Prøv deg frem.
Server med bringebær og melkefri vaniljesaus.
VELBEKOMME
Det så veldig fristende ut
Iselin Renée: Frisk terte ble det:-))
Ser veldig god ut!
Victoria Larsen: Smakte friskt og godt:-)