SITRON-TERTE, FRI FOR MELK OG GLUTEN!

Dette hadde jeg aldri prøvd før , og da måtte jeg jo teste ut det.

Ingredienser:

KAKEBUNN

130g glutenfritt mel

1 klype salt

75 g melkefritt smør

75 g sukrinmelis

2 eggeplommer.

Bland mel og salt i en bolle. Smuldre inn smøret i melet.

Visp sukrin melisen og eggeplommene, bland det inn i melet. La deigen ligge i kjøleskapet ca 1 time.

Dekk en paiform med deigen. Sett den så i fryseren i ca 30 minutter.

Forvarm ovnen til 200 grader. Ta formen ut av fryseren og prikk deigen med gaffel. Dekk formen med folie og stek i 10 minutter. Fjern folien etter 10 minutter og stek videre i 10 minutter. Avkjøl.

Ingredienser:

Kakefyll.

3 egg

50 g sukrin

1 sitron

Rispet sitronskall av 1 sitron

1 dl soya fløte.

Visp egg og sukrin. Visp inn sitronskall og saften fra 1 sitron. Rør inn fløten.

Hell røren over den avkjølte terten.

Stek på 200 grader i ca 20- 25 minutter. Prøv deg frem.

Server med bringebær og melkefri vaniljesaus.

VELBEKOMME 🙏🍰

4 kommentarer

Siste innlegg