Høsten er kommet , og ingen høst uten fersk suppe! Enkel mat å lage.
Ingredienser:
Purrè
Gulrøtter
Poteter .
Jeg bruker Høyrygg av storfe og bibringe.
Kjøttet kokes lenge før grønnsaker skal i .
Tilsett salt og pepper.
Jeg koker gjerne kjøttet dagen i forveien.
Kutt opp grønnsakene , ha i kjelen.
Starter måltide med litt suppe.
Til kjøttet må det sur/søt saus til.
Ingredienser:
3 ss melkefritt smør, som smeltes
2 ss jyttemel.
Spe dette ut med kraften fra suppa.
Tilsett litt eddik og sukrin.
Jeg bruker også litt salt og pepper om nødvendig.
Smak deg frem.
Kokte poteter, saus, grønnsaker, og kjøtt.
Nyt høsten!
VELBEKOMME 🙏
2 kommentarer
Det er bare så nydelig! 😀
Victoria Larsen: Beste!:-D