TORSK I KARRI!

Ny vri på fisk. Må stadig prøve noen nye, men enkle retter ,og smaker . Her gikk det nok en gang raskt unna.

Ingredienser:

Sett ovnen på 200 grader.

1 pk gourmet torsk , legg skivene rett i ildfast form.

SAUS:

1 .5 dl melkefri fløte IMat

2 ss olje

4 ss ketchup

1.5 ts sennep

1 ts sukrin

1.5 ts Karri

1/2 ts pepper

2 ts salt

2 ts eddik

2 vårløk ,som grovkakkes.

Bland ingrediensen til sausen.

Strø grovhakket vårløk over fisk og saus.

Stek på rist midt i ovnen i ca 30 minutter.

Server med ris eller poteter.

VELBEKOMME🙏

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg