Ny vri på fisk. Må stadig prøve noen nye, men enkle retter ,og smaker . Her gikk det nok en gang raskt unna.
Ingredienser:
Sett ovnen på 200 grader.
1 pk gourmet torsk , legg skivene rett i ildfast form.
SAUS:
1 .5 dl melkefri fløte IMat
2 ss olje
4 ss ketchup
1.5 ts sennep
1 ts sukrin
1.5 ts Karri
1/2 ts pepper
2 ts salt
2 ts eddik
2 vårløk ,som grovkakkes.
Bland ingrediensen til sausen.
Strø grovhakket vårløk over fisk og saus.
Stek på rist midt i ovnen i ca 30 minutter.
Server med ris eller poteter.
VELBEKOMME🙏
4 kommentarer
Ser jo nydelig ut!! 🙂
Victoria Larsen: Ny vri, som smakte godt 😀
Elsker nye varianter av å tilbrede fisk på da jeg spiser en del av det og denne skal prøves 🙂
Ha en flott kveld og fin uke 🙂
sisselgu: Ja, ny og annerledes for oss, men vi likte den:-) Ha en flott kveld og fin uke du også:-D