Tips til lørdagsmiddag!
Syns det blir digg når jeg bruker peanøtter i mat. Tester ut kjøttboller med peanøttsaus denne gang.
Ingredienser til 3 personer.
1 pk karbonadedeig
1 bunt koriander
4 ss strøbrød
1 ss glutenfri soyasaus
1 egg
Litt chilli og malt ingefær. Du kan sikkert bruke fersk ingefær også, men jeg brukte det jeg hadde i skapet.
Sett ovn på 180 grader.
1. Kutt opp koriander .
2. Ha karbonadedeigen, koriander, egg, soyasaus og krydder i en bolle. Elt sammen.
Lag små kjøttboller som du legger på bakepapirkledd brett.
Stek kjøttbollene i ca. 30 minutter .
Ingredienser: peanuttsaus.
4 ss peanøttsmør
4 ss kokosmelk
1 ss sukrin
1 paprika
2 ss glutenfri soyasaus
1 ss finhakket koriander.
1.Stek paprika i melkefritt smør.
2. Tilsett kokosmelk og varm den opp.
3. Tilsett sukrin og peanøttsmør . Rør godt inn.
Ikke ha det for lenge på plata, for da kan sausen sprekke. Smak til krydder du ønsker og litt salt.
Legg kjøttbollene i sausen. Server med ris eller brød. Grovhakk koriander til pynt og strø over litt salte peanøtter.
VELBEKOMME🙏
Ser nydelig ut! 🙂
Victoria Larsen: Takk, Smakte nydelig å:-P