HAVREFLARN FRI FOR SUKKER, MELK & GLUTEN.
Da var vi i gang med noe julebakst da. Siden vi ikke får kjøpt gluten og melkefri havreflarn, må vi jo prøve å bake selv.
Ingredienser:
100 g melkefritt smør
3 dl glutenfri havregryn
1 egg
1.5 dl sukrin
1 ss Semper Fin Mix
1 ts bakepulver
1. Smelt smøret og rør i havregryn.
2. Visp egg og sukrin til eggedosis.
3. Bland alt sammen.
Sett kakene på et bakepapirkledd stekebrett med teskje.
Ikke sett de for tett, da de flyter ut.
Stekes i ovnen på 175 grader i ca 7-8 minutter, alt etter ovnen din.
La de avkjøles før du fjerner de fra plata.
Da får vi se hvor lenge disse varer før boksen er tom;-)
Da er vi gang med årets fineste tid🎄🍰🎅
EN FIN DAG ØNSKES ALLE OG ENHVER🙏
6 kommentarer
Disse skal prøves og alle julbaksten skal gjøres ferdig i helgen .
Nytt innlegg på min blogg i dag Livet Ble Aldri Det Samme
HA en flott dag
sisselgu: Så flink du er da, som gjør baksten ferdig i helgen:-) Her tar vi litt og litt. Ha en flott dag, du også:-D
Disse lager jeg også hver eneste år! Kjempe gode 😀
Victoria Larsen: Første gang jeg prøvde, men de ble jammen gode og sprøe:-)
Baker ikke så mange slag ,men de jeg baker gjør jeg ferdig til 1 advent slik at jeg kan nyte hele advenstiden med de som betyr mest for meg . Koselige kvelder med stemmning og avslappning.
Ha en fin kveld
sisselgu: Antall slag er ikke viktig! Så enig med deg:-) Nyte med de som betyr mest:-))