Mange år siden jeg prøvde meg på pepperkaker. Gluten og melkefri pepperkakedeig vokser ikke akkurat på trær. Så kokken ELISE , fiksa den biffen.
Ingredienser:
150 g melkefritt smør
1 dl sukrin
0.8 dl mørk sirup
1 ts kanel
1 ts malt ingefær
1.5 dl kryddernellik
1 ts kardemomme
2 egg
6 dl Semper Fin Mix
1. Smelt smør, sukker, sirup og krydder.
Avkjøl blandingen.
Rør i egg og Fin Mix .Husk ha litt ekstra mel til utbaking.
La deigen hvile i kjøleskapet natta over.
Kjevl deigen ut på bakebrett.
Klem ut med pepperkake-former.
Strø gjerne litt fin Mix på plata når du kjevler ut.
Stek de midt i ovnen på 200 grader i ca 8-10 minutter.
Avkjøl på rist. De blir litt lysere enn « vanlig» pepperkakedeig.
Pynt akkurat slik du ønsker.
VELBEKOMME 🙏🍪🎅
2 kommentarer
Sååå fine! Det er et must hvert år for meg 😀
Victoria Larsen: Elise fiksa denna biffen:-D Godt ble det!