HJEMMELAGET SURKÅL!

Jeg har i grunn aldri lagd hjemmelaget surkål. Den har kommet ferdig fra a mor. Denne gang måtte jeg prøve. Det var jo så enkelt.

Ingredienser:

1 hodekål

1 pose karve

Ca 1 dl Eddik

Agavesirup( valgte det istedet for sukker)

1. Kutt kålen i fine biter.

2. Ta 5 dl vann i kjelen, legg i kål og karve.

3. La koke på svak varme i ca 2 timer.

4. Smak til med eddik og agavesirup .

Snart i mål🎄

ØNSKER ALLE EN RIKTIG GOD JUL🎅🎄✨❤

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg