JULEKAKE FRI FOR MELK OG GLUTEN!

Elise savna julekake i jula. Så hva gjør man da? Jo baker liksågodt etter jul.

Ingredienser:

Siden jeg fikk silikonformen, har jeg mixa brød og julekaker på «frihånd».

Så oppskrift på denne julekaka er som følger:

3 dl vann

1/2 pk fersk gjær

1 egg

1 ts kardemomme

6 ss kokossukker( kjøpt på helsekost)

Sukat

Rosiner

Fin Mix Semper

Litt salt.

Du kan sikkert bruke rund springform ,om du ikke har silikonform .

Tilsett gjær i lunket vann..

Pisk inn egg, sukker, salt,

litt sukat, og litt rosiner ( ta i den mengden du ønsker)

Rør inn Fin Mix , «deigen» skal være tykkere enn pannekakerøre.

Sett til heving ca 1/2 time.

Sett ovnen på 220 grader.

Stekes i ca 50 minutter

Ta så julekaka ut av formen og stek 10 minutter til.

Avkjøl på rist.

Med litt melkefritt smør ble det så godt atte.

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg