Elise savna julekake i jula. Så hva gjør man da? Jo baker liksågodt etter jul.
Ingredienser:
Siden jeg fikk silikonformen, har jeg mixa brød og julekaker på «frihånd».
Så oppskrift på denne julekaka er som følger:
3 dl vann
1/2 pk fersk gjær
1 egg
1 ts kardemomme
6 ss kokossukker( kjøpt på helsekost)
Sukat
Rosiner
Fin Mix Semper
Litt salt.
Du kan sikkert bruke rund springform ,om du ikke har silikonform .
Tilsett gjær i lunket vann..
Pisk inn egg, sukker, salt,
litt sukat, og litt rosiner ( ta i den mengden du ønsker)
Rør inn Fin Mix , «deigen» skal være tykkere enn pannekakerøre.
Sett til heving ca 1/2 time.
Sett ovnen på 220 grader.
Stekes i ca 50 minutter
Ta så julekaka ut av formen og stek 10 minutter til.
Avkjøl på rist.
Med litt melkefritt smør ble det så godt atte.
VELBEKOMME 🙏
Så nydelig :-))
Victoria Larsen: Takk! De ble fornøyde her i huset:-P