Mye kylling her i huset, men smaken må endres innimelllom😉
Dette ble en wok, noe det går mye av. Det er jo så enkelt og så godt!
Ingredienser:
2 personer:
2 kyllingfilet
1/2 squash
2 gulrøtter
1/2 paprika
1 boks vannkastanjer
1/4 brokkoli
Skjær kyllingen i biter og stek i melkefritt smør med litt salt.
Ingefærsaus:
1/2 dl glutenfri soyasaus
1/2 sitron, saften
2-3 cm fersk ingefær, som du finhakker.
Fres grønnsakene i panna, de skal være sprø.
Legg i de ferdigstekte kyllingbitene.
Hell ingefærsausen sausen over. La få et lite oppkok.
Server med ris eller brød.
VELBEKOMME🙏
4 kommentarer
Ingefærsaus er bare helt nydelig! Ble nesten som en wok 🙂
Heidi Gustad: Ble en enkel wok ja:-)
Både ser og høres godt ut! 🙂
Victoria Larsen: Takk:-D