Kylling er alltid godt. Denne gang med kokos og enkelt tilbehør .
Ingredienser:
4 personer:
4 kyllingfileter
2 ss olivenolje
2 fedd hvitløk
1/2 ts chilipulver
2 ss red curry base
1 boks kokosmelk
1 dl melkefri fløte
Fersk koriander
1 mango kuttet i biter
Saften av 1/2 lime
1 lime som tilbehør
1 rødløk.
1. Stek kyllingbitene i stekepanne.
2. Varm opp olivenolje og hvitløk i kjele/gryte.
3. Tilsett red curry base og rør inn kokosmelka.
La dette varmes opp.
4. Tilsett 1/2 rødløk kuttet i biter.
5. Tilsett kyllingbitene. La putre på svak varme i ca 10 minutter.
6. Rør inn den melkefrie fløten, la trekke.
7. Smak til med limesaften.
Serverte med hakket koriander, rødløk , mango og lime i båter.
La på mango i biter, rødløk og lime rett før servering.
Litt gluten & melkefri grissini, ble også tilbehør.
VELBEKOMME🙏
Dette så skikkelig godt ut, og er absolutt noe jeg skal prøve ut 🙂
Denne ser jo kjempe god ut!! 🙂
iselinsorvik: Ja, ble godt altså. Men så elsker jeg kokos….. og kylling:-D
Victoria Larsen: Ble god ja, fikk tommel opp og da blir en glad:-D