God gammeldags Cabaret . Noe jeg har tatt med meg , fra min barndom. Det var liksom noe ekstra det, ….litt festmat på en måte. I dag bruker vi det med jevne mellomrom
INGREDIENSER:
1 pose aspic
4 egg
1 boks reker
1/2 pølse fiskepudding , uten melk, kjøpt på Meny.
ca 1/2 pose Amerikansk blanding, grønnsaker med erter, mais og gulrøtter.
1. Kok eggene.( del de i eggedeler, når de er ferdig)
2. Kok opp grønnsakene og sil av vannet
3. Kok opp 5 dl vann, rør inn buljongpulveret , Aspic, avkjøl
4. Skjær fiskepuddingen i biter.
5. Legg så lagvis
– egg
– grønnsaker
– reker
– fiskepudding
Fortsett til det er fylt opp i formen.
6. Hell over den avkjølte Aspicen
Sett den i kjøleskap, så gelén stivner.
«Fersk» loff , kjøpt på Spar.
Remulade eller majones om du ønsker .
Lag det gjerne dagen før, så du får en fridag i matlaging. Etter en lang uke kan du sette deg rett tilbords.
Hva med litt hvit i glasset?
Ha en strålende helg💫
Håper det smaker
VELBEKOMME 🙏
Så rart du postet dette i dag ,jeg laget en stor posjon cabaret til morgen i dag ,byttet ut reker med kylling og stekte fersk loff og grove brød .
Ha en flott helg
sisselgu: Artig:-) Ha en flott helg du også!