Snitzel er det mange år siden vi har spist. Kun fordi de inneholder gluten, og noen inneholder melk. Da ble det prosjekt på meg : SNITZEL fri for melk og gluten.
INGREDIENSER:
3 kyllingfilet
Hver filet skjærte jeg på langs.
Legg 1 og 1 filet i en pose, bank de flate. Dette for at du ikke skal sprute rundt på kjøkkenet når du banker kyllingen.
Ingredienser til strøkavringen rundt.
2 dl glutenfri havregryn
1/2 dl bokhvete / teff
3 ss sesamfrø
Rikelig med salt og litt pepper.
1 pisket egg
Knus havregrynene til mel, bland inn bokhvete/teff og sesamfrø. Ha det i en avlang form.
Dypp fileten først i det piskede egget. Så ned i formen med melblandingen.
Det ble 6 fileter .
Stek de så i pannen , på middels varme , godt med melkefritt smør. Stek ca 2 -3 minutter på hver side.
Server med det du ønsker.
Her ble det stappe og salat.
Mangoraya kjøpt i Sverige, smakte godt til.
Håper det smaker.
VELBEKOMME 🙏
Ser jo kjempe godt ut!! 🙂
Victoria Larsen: Det ble veldig godt:-) Aldri prøvd å lage de selv, men det gikk bra<3
Så nydelig og godt det så ut! 🙂 Snitzel er så godt! 🙂
elisebr: Ja, det ble godt:-) Lenge siden vi har fått spist det, her i huset:-P