Nok en oppskrift fra en god venninne . Heldig å bli invitert på lunsj til Elaine igjen. Fikk servert denne nydelige salaten, som jeg videreførte til de i heimen. KNALLGOD , var tilbakemeldinga fra de her hjemme❤
INGREDIENSER:
Til 4 personer brukte jeg:
4 kyllingfilet , som jeg lot ligge i marinade av knutste hvitløksbåter og olivenolje natta over.
Stek så kyllingen og del de i biter.
Del opp:
1 rød paprika
1 gul paprika
1 rødløk
1 brett cherry tomater
2 poser Ruccola
Smak til med:
Oregano
Salt og pepper.
2 pk bacon, kuttet i biter.
Bacon ble lagt på bakepapirkledd plate.
Stekt i ovnen på 200 grader i ca 15 minutter.
Grønnsakene kuttes og legges på bakepapirkledd plate. Hell så over litt olivenolje. Tilsett gjerne friske urter.
Jeg strødde over litt oregano, dyrket i min hage.
Varmes i ovnen på 150 grader i ca 45 minutter.
Avkjøl noe før de legges på salaten.
Olje kjøpt på Olivenlunden på Strømmen Storsenter
Legg Ruccola eller den salaten du ønsker på et stort fat.
Bland i kyllingbitene, og de avkjølte grønnsakene.
Strø over de ferdigstekt baconbitene.
Elise digger granateple, så det ble også strødd over.
Ta gjerne på litt salt og pepper .
De som tåler, kan få servert bøffel-mozzarella delt i biter.
Her ble det nok en gang tommel opp for Elaine sin gode matrett. Festmat ble det .
Takk nok en gang for inspirasjon , Elaine❤
Håper det smaker😋
VELBEKOMME 🙏