Ferie og skolefri. Da blir det enda raskere middager . Bruker dagene ute i sola nå😎
Men mat må man ha.
Ingredienser :
Fiskefilet av laks, strø over litt maldonsalt.
Legg i form med bake papir.
Kutt opp gulrøtter og vårløk.
1 brett sukkererter.
Legg grønnsakene over fisken.
Tilsett litt olivenolje, salt og pepper.
Settes i ovnen på 200 grader. La stå i 20-25 minutter . Sjekk at fisken flaker seg.
Hjemmelaget potetstappe.
Beregnet 3 poteter per person.
Kok de i biter med skallet på.
Mos potetene , tilsett melkefritt smør og soyamelk .
Smak til med salt og pepper.
Håper det smaker!
VELBEKOMME🙏
2 kommentarer
GOD MORGEN! flotte bilder, digger bloggen din 🙂 Ha en fin tirsdag videre!
Carina Lie: Tusen takk!:-) En fin tirsdag ønskes deg også:-D