Litt rester , litt her og litt der, ble til lunsj muffins !
Er du lei brødskive på skolematen , er det kjapt å lage disse og putte i fryseren.
Ingredienser:
3 egg
litt reven melkefri ost fra Coop, Vegetar
Mais
Paprika i biter
Asparges bønner
Fullkorns ris( rester etter middag)
Salt
Stek asparges-bønnen lett i melkefritt smør.
Tilsett mais , ris og paprika. La surre noen få minutter i stekepanna.
1. Bland 3 egg i en bolle
2. Tilsett soyafløte , jeg hadde vanlig soya-fløte, og litt soya -kokosfløte. Pisk sammen.
3. Tilsett reven ost
4.Bland inn den stekte risen og grønnsakene.
Hell over i stive muffinssbeger. Disse er kjøpt på Biltema, faktisk.
1.Sett oven på 200 grader.
2.Stek de midt i ovnen i ca 25 minutter.
Sjekk med en kakepinne.
Håper det smaker!
VELBEKOMME 🙏