ELISE’S LUNSJ-MUFFINS, VEGETAR!

Litt rester , litt her og litt der, ble til lunsj muffins !

Er du lei brødskive på skolematen , er det kjapt å lage disse og putte i fryseren.

Ingredienser:

3 egg

litt reven melkefri ost fra Coop, Vegetar

Mais

Paprika i biter

Asparges bønner

Fullkorns ris( rester etter middag)

Salt

Stek asparges-bønnen lett i melkefritt smør.

Tilsett mais , ris og paprika. La surre noen få minutter i stekepanna.

1. Bland 3 egg i en bolle

2. Tilsett soyafløte , jeg hadde vanlig soya-fløte, og litt soya -kokosfløte. Pisk sammen.

3. Tilsett reven ost

4.Bland inn den stekte risen og grønnsakene.

Hell over i stive muffinssbeger. Disse er kjøpt på Biltema, faktisk.

1.Sett oven på 200 grader.

2.Stek de midt i ovnen i ca 25 minutter.

Sjekk med en kakepinne.

Håper det smaker!

VELBEKOMME 🙏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg