Siden epletreet bugnet av epler blir det noen eplekaker utover.
Her prøvde jeg meg med litt inspirasjon fra Berit Nordstrand . Hennes rapskokos-smør og kokossukker.
Ingredienser
3 dl Semper Fin Mix .
1.5 dl kokossukker
2 ts bakepulver
75 g rapskokos smør
1.5 dl soyamelk
3 epler i båter.
Kanel og hakkede peanøtter .
Bland alt det tørre i en bakebolle .
Rør inn soyamelka og rapskokossmøret.
Smør inn kakeformen med melkefritt smør
Legg i eplebitene , strø over kanel, kokossukker .
Jeg hakket også opp litt salte peanøtter , som jeg strødde over.
Stek på 200 grader i ca 25 minutter.
Kakebunn blir brun pga kokossukkeret.
Blir en karamell-aktig smak .
Pisket litt soyafløte til.
Håper det smaker!
Ha en riktig God helg, hvor enn du er❤
VELBEKOMME 🙏
2 kommentarer
Denne skal jeg prøve😀
runwithaddison: :-D!