EPLEKAKE , FRI FOR EGG, MELK, GLUTEN & RAFFINERT SUKKER!

Siden epletreet bugnet av epler blir det noen eplekaker utover.

Her prøvde jeg meg med litt inspirasjon fra Berit Nordstrand . Hennes rapskokos-smør og kokossukker.

Ingredienser

3 dl Semper Fin Mix .

1.5 dl kokossukker

2 ts bakepulver

75 g rapskokos smør

1.5 dl soyamelk

3 epler i båter.

Kanel og hakkede peanøtter .

Bland alt det tørre i en bakebolle .

Rør inn soyamelka og rapskokossmøret.

Smør inn kakeformen med melkefritt smør

Legg i eplebitene , strø over kanel, kokossukker .

Jeg hakket også opp litt salte peanøtter , som jeg strødde over.

Stek på 200 grader i ca 25 minutter.

Kakebunn blir brun pga kokossukkeret.

Blir en karamell-aktig smak .

Pisket litt soyafløte til.

Håper det smaker!

Ha en riktig God helg, hvor enn du er

VELBEKOMME 🙏

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg