FOCCACIA-VEGANSK!

Eldste Gullet spiser nå vegansk.Det betyr at jeg bakte foccacia uten animalske produkter. Så da ble det bakt uten egg. Fortsatt fritt for raffinert sukker, melk & gluten.

Ingredienser:

3 dl vann

Ca 200-250 g bokhvete/ teff

1 ss fibersirup

1 ts fiberhusk

1/2 pose tørrgjær

3 ss olivenolje

Maldonsalt

Sort oliven i biter

Rør ut fiberhusk med litt vann. La stå 10 minutter før du tar det i bollen.

1.Hell lunkent vann i bakebolle, bland i gjær, fiberhusken, fibersirup , olje, og litt maldonsalt.

2. Bland inn litt og litt mel. Tilsett sort oliven i biter.

«Deigen» blir noe flytende.

Legg bakepapir i bunn på springformen , 22 cm i diameter. Hell i røra

Strø over rosmarin( denne gang fra hagen) og maldonsalt .

Settes til heving. Min sto i ca 1 time.

Stekes på 200 grader i ca 35 minutter.

Luftig, godt og enkelt foccacia .

Håper det smaker!

VELBEKOMME 🙏

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg