Kjøpt, som sagt før, i Sverige.
Potet- gnocchi- fri for egg, melk og gluten.
Denne gang prøvde jeg meg med en ostesaus
Ingredienser :
OSTESAUS:
100 gram melkefri margarin
3-4 ss jyttemel
Ca 7 dl Usukret soyamelk av mandler
4 ss revet melkefri ost
Salt
Sitronpepper
1 klype Persille
1.Smelt smør, rør inn jyttemel .
2. Skru ned varmen, og spe med soyamelken, under jevn røring. Kok opp.
3.Tilsett den revne osten, til den smelter.
4. Smak til med salt/ sitronpepper .
Dryss i litt persille.
Kok opp en kjele med vann og salt. Legg gnocchi i vannet og la de trekke, ca 3-5 minutter.
Bland gnocchi inn i sausen.
Jeg kjøpte ferskt gluten-& melkefritt brød på Spar.
Ferdig pesto , økologisk , fra Helios, uten melk eller gluten, også kjøpt på Spar.
Smurte på brødskiven, og la de på stekebrett.
Lot de steke i ovnen på 200 grader i ca 15-20 minutter.
Serverte bruschetta med pesto, og enkel salat.
Nok en rask middag!
Håper det smaker!
VELBEKOMME 🙏
Ser kjempe godt ut! 😀
Ååh 🙂 Ostesaus er så godt! Det du har laget her ser veldig veldig fristende ut 😀
Victoria Larsen: Takk:D
Thea Alana: Takk:D